fredag 22 oktober 2010

Invigning av skoluniformen!

Godafton,
Måste erkänna att det var lite Gossip Girl-känsla att promenera till dagens möte på skolan i en alldeles egen skoluniform. Från början tyckte jag alla med uniform såg exakt likadana ut, men desto noggrannare man tittar så märker man att alla har pimpat sina utstyrslar något och försökt sätta en egen touch med hjälp av olika färger på skärpet, olika längd och stil på kjolen och sen även pins o knappar som man måste ha för att visa vilken skola man går på. Väldigt komplext!

Dagens möte som vi var inbjudna till klockan 13:00 på skolan visade sig förresten inte vara något möte... Snarare blev det en chans för oss att ställa lite frågor om de kurser vi vill läsa och jag gjorde en onödig utflykt till banken i hopp om att kunna öppna ett bankkonto som stipendiet kräver, men då det fattades ett papper måste jag alltså gå tillbaka nästa vecka igen. Aningen surt! Att mötet, trots dess obefintlighet, blev aningen längre än väntat stördes lite av planerna vi haft för kvällen. Men måste säga att det är lite spännande att aldrig riktigt veta vad som händer, eller ens om männsikor man ska möta dyker upp!? Tror detta är något man helt enkelt får vänja sig vid här :P

Trots, eller kanske på grund av, alla nya grejer som dyker upp (eller inte dyker upp) på schemat måste säga att jag trivs himla bra i detta oberäknerliga land än så länge... Kanske förstärks det av min tidigare uppfattning om att hela Thailand måste vara överskattat och överbelamrat av turister bara med tanke på hur många som man själv känner som varit här. Men väl här inser man hur stort det är och att hela Sveriges befolkning knappt skulle märkas ens om alla kom hit på en gång. Kanske en liten överdrift där (eller..?), men ett som är säkert är iaf att det finns massa platser att besöka och än så länge har man endast sett en bråkdel. Känns så himla roligt att man ska vara här ett bra tag och riktigt få känna på det :)

I morgon bär det av på en liten minisemester innan terminen drar igång... Ska bli spännande :) Hade bra i snön därhemma så ska jag sola lite för er oxå!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar